Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 18:00

ΝΕΑ ΕΟΠΥΥ

Με ανακοίνωση του, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) ενημερώνει τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους και τις Ιατρικές Εταιρείες της χώρας πως τα μέλη τους ανήκουν στους δικαιούχους του voucher των 600 ευρώ που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. 

Παρατείνεται η υποβολή eΔΑΠΥ

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 09:55
Με ανακοίνωση του, ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τα μέλη του ότι παρατείνεται, εκ νέου, η καταληκτική ημερομηνία της υποβολής (eΔΑΠΥ και αποστολής αρχείου).
Τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις ιατρικές τους συνταγές στο κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται να τις προσκομίζουν τυπωμένες στον φαρμακοποιό έχουν από πλέον οι πολίτες, μέσω της εφαρμογής για την άυλη συνταγογράφηση που βρίσκεται στην πλατφόρμα gov.gr.
Στον υπερ-μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6% θα εντάσσονται στο εξής, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, τα διαγνωστικά ραδιοφάρμακα και οι υπηρεσίες ακτινοθεραπειών που διενεργούνται σε ασθενείς με δυσίατα νοσήματα, μεταξύ των οποίων οι καρκινοπαθείς.

Συνταγογράφηση φαρμάκων... μέσω sms

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 10:00
Προ των πυλών βρίσκεται η άυλη συνταγογράφηση φαρμάκων καθώς σύντομα οι πολίτες θα λαμβάνουν τις ιατρικές συνταγές με... γραπτό μήνυμα στο κινητό τους.
Με τον προσωπικό Φάκελο Ασφάλισης Υγείας (ΦΑΥ) ο κάθε ασφαλισμένος έχει δυνατότητα «αυτοελέγχου» για τυχόν χρεώσεις
Παράταση ως το τέλος του τρέχοντος μήνα δίνεται από τον ΕΟΠΥΥ στην ισχύ των ιατρικών παραπεμπτικών για εξετάσεις, που δεν εκτελέστηκαν κατά το διάστημα 23 ως 25 Μαΐου, συνεπεία της απεργίας των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων.
Σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στον ΕΟΠΥΥ και το υπουργείο Υγείας διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια και δεν αποκλείονται και νέες κινητοποιήσεις το προσεχές διάστημα, σε συνέχεια του τριήμερου "λουκέτου" στο οποίο προχώρησε η αγορά την προηγούμενη εβδομάδα.
Μετρούν ζημιές διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ CLAW BACK Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018

Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 10:16
Από τις 6/5/2019 έχουν κοινοποιηθεί από τον ΕΟΠΥΥ τα σημειώματα του Claw Back του πρώτου εξαμήνου του 2018. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο site του ΕΟΠΥΥ. Πρέπει να επισημάνουμε πάντως πως η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό

Τελευταία Νέα

Ενημέρωση

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε έγκαιρα ειδοποιήσεις για φοροτεχνικά ζητήματα.

Terms and Conditions

GDPR Compliance Σεβόμαστε το απόρρητό σας

που θα μας βρείτε

Διέυθυνση
Καλυψούς 110, Χαροκόπου, 176 76 Καλλιθέα Αττικής
Τηλέφωνο
+30 210 9599381