Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 18:00

Στα τέλη της εβδομάδας οι πληρωμές για όσους έχουν ενταχθεί στη ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Εργασιακά Νέα Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 07:10

Έως την Παρασκευή, 17 Ιουλίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες να υποβάλουν αίτηση στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ για τους εργαζόμενους τους που θα ενταχθούν στη δεύτερη φάση του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον μήνα Ιούνιο.


Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη μείωση έως και 50% του ωραρίου απασχόλησης των μισθωτών, το οποίο μπορεί να υπολογιστεί ανά εβδομάδα, ανά μήνα, ανά 15νθήμερο ή όπως αλλιώς εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες του εργοδότη. Στις υπεύθυνες δηλώσεις που θα υποβάλλουν οι εργοδότες θα πρέπει να δηλώνουν τις μηνιαίες δηλωθείσες μικτές αποδοχές του μισθωτού με καθεστώς πλήρους απασχόλησης και τις αντίστοιχες μηνιαίες καθαρές αποδοχές του, τις καταβαλλόμενες κατά τον μήνα ένταξης του στο πρόγραμμα με βάση τις μειωμένες ώρες εργασίας και το IΒΑΝ εργαζομένου.

Οι πρώτες πληρωμές των εργαζομένων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ αναμένεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη και τη Παρασκευή,16 και 17 Ιουλίου. Προϋπόθεση για να λάβουν τα χρήματα που τους αναλογούν είναι οι εργοδότες να έχουν υποβάλει τις σχετικές αιτήσεις στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Τελευταία Νέα

Ενημέρωση

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε έγκαιρα ειδοποιήσεις για φοροτεχνικά ζητήματα.

Terms and Conditions

GDPR Compliance Σεβόμαστε το απόρρητό σας

που θα μας βρείτε

Διέυθυνση
Καλυψούς 110, Χαροκόπου, 176 76 Καλλιθέα Αττικής
Τηλέφωνο
+30 210 9599381